Comenzi si retur

Pentru a comanda un produs foloseste formularul de comanda sau  trimite un mesaj folosind rubrica "contact" in care sa se regaseasca link-ul produselor dorite, numele si adresa complete (asa cum se regasesc in cartea de identitate, altfel expedierea coletului nu este posibila), numarul de telefon.
Comanda minima este de 50 de lei (pretul produsului plus taxa de transport)


Expedierile se fac prin Posta Romana, in sistem ramburs, in cel mai scurt timp posibil sau la data indicata de client. Inainte de a fi expediata, imbracamintea (cu exceptia anumitor articole din blana si din piele) va fi spalata si dezinfectata intr-o spalatorie specializata.
La cerere, coletele se pot expedia si prin Fan Courier, cu plata la destinatie, sau prin orice alta firma de curierat doriti.
Taxele de transport Fan Courier se pot calcula pe site-ul lor si nu sunt incluse in ramburs, urmand a fi calculate pe loc de catre curier in momentul livrarii.
Preturile afisate nu includ cheltuielile de expediere ale coletului care variaza intre 8 si 20 RON in functie de greutate si de ramburs (pentru Posta Romana). Pentru firmele de curierat, taxa de transport va fi calculata de agent in momentul livrarii coletului si nu va fi inclusa in ramburs.

In momentul in care un articol este solicitat de client, el va aparea pe site cu titlul "rezervat".


Returnare


Toate articolele sunt spalate, dezinfectate si curatate in mod profesionist inainte de comercializare, cu exceptia anumitor articole din blana si piele (la care se mentioneaza acest lucru).
Anumite articole pot fi reparate sau restaurate in prealabil, caz in care se va comunica acest lucru cumparatorului. Daca articolul are un defect minor, acest lucru va fi precizat la rubrica "stare" pentru fiecare articol in parte, acest lucru, daca se considera necesar, putand fi si ilustrat in fotografii de detaliu.

In cazul in care clientul este nemultumit de achizitia facuta, se accepta returnarea in anumite conditii.(a) in cazul in care s-au trimis articole ce nu corespund descrierii de pe site se returneaza suma integral, inclusiv cheltuielile de transport prin Posta Romana. Acest aspect trebuie sa fie real si demonstrabil - in cazul unei tentative de frauda numele dvs. va ajunge pe lista neagra. Pentru fiecare articol in parte exista fotografii detaliate si amanunte in descriere, la capitolul "stare". Nu se returneaza accesoriile, bijuteriile si articolele care au fost achizitionate fara a se tine seama de masurile prezentate pe site. Fiecare articol este masurat in cele mai mici detalii, asa ca va rugam sa tineti seama de acest aspect in momentul efectuarii comenzii. Pentru acestea exista posibilitate de retur doar daca s-a discutat in prealabil si s-au stabilit alte reguli decat cele prezente pe site.
(b) in functie de fiecare caz in parte, acestea se pot schimba cu alte articole de pe site (cu conditia ca articolele expediate anterior sa nu fi fost purtate si/sau deteriorate). Posibilitatea de a schimba articolele este fie imediata, fie in sistem "store credit" cu durata de o luna de la expedierea coletului sau dupa cum  doreste cumparatorul.
Va rugam sa tineti seama de faptul ca aproape toate articolele sunt vintage sau retro, deci cu o vechime de minim 20 de ani. Ignorarea acestui aspect nu reprezinta un motiv pentru retur.
Nu trimitem articole pentru proba sau pentru a fi purtate o singura data si apoi trimise inapoi.
Nu se returneaza articolele cu pret redus sau care au fost rezervate mai mult de doua saptamani.


Trimiteti un e-mail la yourvintagewardrobe@gmail.com sau la contact@ vintagewardrobe.ro  in termen de 48 de ore de la primirea coletului, incluzand numele si adresa de destinatie, specificand ca doriti sa returnati produsul, precum si motivul returului. Pachetul trebuie reexpediat in termen de 5 zile lucratoare dupa momentul confirmarii primirii e-mailului de retur, cu exceptia cazurilor de forta majora. Per total se considera 14 zile, din care: 2 zile pentru a trimite emailul de retur, 5 zile pentru expedierea coletului si 5 zile pentru transportul efectiv al acestuia. Exceptie fac cazurile in care intelegerile pe mail sunt diferite, termenul de retur putand astfel sa fie mai mare de 14 zile.


Toate coletele retur vor fi expediate  la  post restant O.P. 74 Bucuresti. Coletele care nu indeplinesc conditiile de mai sus nu vor fi ridicate.
Dupa expedierea coletului, va rog sa imi trimiteti un mail de confirmare astfel incat sa pot recupera coletul in timp util.
Nu suntem responsabili pentru pierderea sau deteriorarea coletului in timpul expedierii prin intermediul Postei Romane.
Nu expediati retururi cu ramburs,  coletele cu ramburs nu vor fi ridicate sub nici un motiv. Contravaloarea articolului va va fi platita prin metoda de plata alesa de dvs. (mandat postal, paypal, depunere in cont BCR sau BRD) in termen de maxim 48 de ore de la primirea coletului de retur.

Nu expediati colete nesolicitate.

Dupa reprimirea coletului vom verifica eventualele schimbari: semne vizibile de purtare, ruperea sau deteriorarea articolului, inlaturarea eventualelor etichete. In conditiile in care articolul achizitionat a fost returnat avand caracteristicile originale, clientului i se va returna intreaga suma platita pentru achizitionarea produsului respectiv. in cazul  (a) sau se vor aplica regulile existente mai sus, in cazul (b).

Nu suntem responsabili sub nicio forma de deteriorarea partiala sau totala a articolelor in urma transportului (cu precizarea ca la ambalare se iau toate masurile necesare astfel incat coletul sa ajunga la dvs. in stare perfecta), a deteriorarii prin probare, purtare sau modificare, a spalarii sau curatarii fara a tine seama de caracteristicile articolului sau a manipularii defectuoase.
Cheltuielile de expediere prin posta romana nu se returneaza.

Daca aveti nelamuriri privind regulile de pe site, va rog sa imi adresati intrebari pe mail sau telefonic inainte de efectuarea comenzii.
Pentru mai multe detalii  vizitati si: http://www.vintagewardrobe.ro/info/faq
Avertisment: prin "articole ce nu corespund descrierii de pe site" NU se subintelege inlocuirea acestor articole cu altele asemanatoare, din garderoba proprie. Exista o arhiva cu toate articolele, inclusiv cu fotografii cu detalii ce nu au fost postate pe site.
Anulari comenzi si neridicare de colete
1. In cazul in care rezervati unul sau mai multe articole si, inainte ca acestea sa fie expediate, va hotarati ca nu le mai doriti va rog sa ma anuntati la una din adresele de email. Nu exista niciun fel de consecinte ulterioare, dimpotriva - apreciez  sinceritatea si bunul simt.
2. Neridicarea coletelor (si ignorarea emailurilor mele de avertizare) - cu exceptia cazurilor de forta majora, evident - va duce la inscrierea pe LISTA NEAGRA. Ceea ce inseamna ca nu veti mai putea comanda vreodata de pe acest site decat platind contravaloarea articolelor inainte de expedierea coletului, prin PayPal sau mandat postal. In cazul recidivei, e valabila doar prima parte (din care este de retinut in special cuvantul "niciodata").
Explicatii privind descrierea articolelor
 
Descirere–prezentarea articolului.Masuri – masurile articolului, luate cu metrul de croitorie. La articolele de imbracaminte: gat – circumferinta gulerului; bust – circumferinta bustului, talie – circumferinta taliei; sold – circumferinta soldului; lungime – lungimea articolului, cu precizarea umar tiv sau fara precizare atunci can lungimea e luata pe spate, lungimea manecii – maneca este masurata de la cusatura, in cazul in care aceasta exista; in caz contrar, se urmareste forma articolului.Detalii – amanunte relevante privind formele de inchidere, modul de realizare, ornamentele etc.Material– materialul din care este confectionat articolul fie conforma etichetei, fie (in cazul in care aceasta lipseste) conform expertizei de specialitateBrand/ Provenienta -  numele producatorului mentionat pe eticheta; in cazul in care aceasta nu esista, articolul va figura cu brand “necunoscut” sau, in functie de alte detalii certe, ca “realizat manual”. Provenienta se refera la locul de unde a fost achizitionat fiecare articol in parte si serveste in sistematizarii articolelor.Stare– starea in care se afla articolul; mai multe amanunte despre acest punct pot fi gasite in fragmentul referitor la “Stare”.Culori– culorile articolelor vor fi prezentate detaliat pentru a nu esista confuzii provocate de calitatea fotografiilor sau de flash.Pret- cu cateva exceptii, pretul este exprimat in RON si nu contine taxele de expediere. 
Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta la urmatoarele adrese : yourvintagewardrobe@gmail.com contact@vintagewardrobe.ro

Inainte de a comanda, va rog sa luati la cunostinta regulile de mai sus. Se considera, fara exceptii, ca in momentul in care ati comandat de pe acest site sunteti de acord cu acestea.