Vintage

Bine ati venit la Vintage Wardrobe, magazinul tau online de haine vintage! Aici veti gasi o impresionanta colectie de rochii vintage de zi, rochii vintage de seara, haine vintage, camasi, fuste, pantaloni, salopete, pulovere, blanuri, din anii ’20, ’30, ’40, ’50,’60, ’70, ’80 si ’90. De asemenea, se regasesc in colectia noastra piese victoriene si edwardiene, posete vintage, accesorii diverse, palarii, esarfe, manusi si multe altele.


 


Rochiile de zi si de seara vintage  sunt reunite intr-o uriasa paleta temporala si stilistica, putand sa gasiti aici  multe piese de colectie, inclusiv articole de designeri reprezentativi pentru perioadele respective, cu accent pe materiale, printuri reprezentative si croieli iesite din comun.


 


Bluzele si camasile vintage constituie  piese cu adevarat demne de un colectionar, impresionand mai ales prin concept si prin printurile exceptionale, de negasit astazi. Pe site veti gasi articole de zi, cat si de ocazie,  de multe ori brodate manual. Orice tinuta poate fi completata insa cu o fusta vintage, cu o jacheta, un taior sau se poate accesorizia cu o poseta sau cu o palarie deosebita.


 


O categorie aparte o constituie piesele vintage de designer, aici putand gasi atat imbracaminte, cat si accesorii, reunind cateva sute de nume de designeri de prima importanta.


 


Pentru orice dorinta, intrebare sau nelamurire ne puteti contacta atat pe email, cat si telefonic.


 


Vintage Wardrobe se prezinta doar cu piese vintage autentice si de calitate. Fiecare articol este ales cu grija, pregatit, studiat si datat cu acuratete, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura cu adevarat de ceea ce inseamna vintage.